Пряний салат з тунцем і авокадо

Пряний салат з тунцем і авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легкий і смачний салат з тунцем і авокадо може стати чудовою прикрасою будь-якого столу.

Інгредієнти

Авокадо – 2 шт.
Стейк з тунця – 2 шт.
Оливкова олія – 4 столові ложки
Сіль – за смаком
Чорний мелений перець – за смаком
Сік лайма – сік 1/2 лайма
Лайм – цедра лайма
Васабі-порошок – 1 чайна ложка або пасти
Соєвий соус – 2 чайних ложки
Гострий соус Tabasco – за смаком
Кунжутне насіння – 1/2 чайної ложки
Зелена цибуля – 1-2 ст. ложки нарізаного
Червоний цибуля – 1/4 головки

Як приготувати Пряний салат з тунцем і авокадо

Салат з тунцем і авокадо – швидке рішення готування, якщо до вас завітали гості. Незважаючи на те, що склад салату складається з двох головних компонентів, він має дуже цікаву заправку і не розчарує любителів вишуканої кухні.

Покроковий рецепт

Стейки тунця посипте сіллю і перцем, обсмажте на сковороді на оливкової олії до напівготовності (буквально 1-2 хвилини з кожної сторони). Відкладіть на тарілку.

Наріжте кубиками авокадо і перекладіть їх у миску.

Цибулю порізати дрібненько.

В окремій мисці змішайте оливкова олія, сіль, перець, цедра лайма, васабі, сік лайма, соєвий соус і гострий соус.

Наріжте тунець кубиками і покладіть його в миску до авокадо. Додайте зелений, червоний лук і кунжутне насіння, перемішайте. Залийте салат приготовленої заправкою і добре перемішайте.

Пряний салат з тунцем і авокадо готовий. Приємного апетиту!