Салат з селерою і яблуком

Соковитий салат з селери і яблука

Інгредієнти

Селера – 2 стебла
Яблуко зелене – 1 шт
Йогурт натуральний – 100 гр
Горіхи волоські – 1 жменя

Як приготувати Салат з селерою і яблуком

Якщо хто ще пам’ятає, в Радянській Росії по четвергах був рибний день. Багато запитають причому тут салат з селери і рибний день по четвергах. Поясню. У Радянський час – це, звичайно ж, була примусовість. Так як в країні був дефіцит м’яса. І щоб країну ввести в режим економії, урядом було прийнято рішення один день в тиждень зробити рибним днем. Вибір припав на четвер. Відповідно, в четвер по всій країні, у всіх їдальнях, дитячих будинках готували рибу. Виходило, що люди не по своїй волі влаштовували так сказати дуже корисний, розвантажувальний день тижня. Ця традиція, треба сказати, протрималася досить довго. Так от, я вирішила, що це гарна ідея взяти для себе правило: «одного розвантажувального дня на тиждень». Чому четвер? Робочий тиждень перевалила за половину. Організм вже стомився. І саме час йому відпочити і підготуватися до вихідних. У нашій родині таке правило вже прижилося. Всі знають, що у четвер у нас щось зовсім легеньке. У своїх рецептах я обов’язково буду пропонувати «страва четверга». Ось і салат з селерою і яблуком-те саме. Незважаючи на свою простоту і легкість, салат дуже корисний і містить все, що потрібно нашому організму: клітковина, вітаміни, складні вуглеводи, корисні жири та вітаміни.

Покроковий рецепт

Підготуємо продукти.

Яблуко і селеру нарізати невеликими шматочками.

Горіхи перемолоти в блендері.

Яблука з селерою перемішати.

Викласти на тарілку. Зверху викласти йогурт і посипати горіхами. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Пісний листковий салат з кіноа і овочів