Італійський салат з ковбасками, помідорами і моцарелою

Італійський салат з ковбасками, помідорами і моцарелою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Не завжди є можливість приготувати салат з м’яса, але і з сосисками страва вийде смачним і ситним. Вони добре поєднуються з різними овочами. Сир робить салат ніжніше.

Інгредієнти

ковбаски чи сосиски – 2 шт.
раст.масло – для смаження ковбасок
сир моцарелла – 150 грам
помідори черрі – 150 грам
базилік свіжий – жменя
соус песто – 2 ст. ложки
соєвий соус – 2 ст. ложки
сіль, перець – за смаком

Як приготувати Італійський салат з ковбасками, помідорами і моцарелою

Проста готування страви, це те, що зазвичай залишилося у вас в холодильнику)). У цьому рецепті я використовую помідори, ніжний міні сир і ситні смажені ковбаски. Все це закидаємо в миску і заправляємо соусом песто. Дуже смачно!

Покроковий рецепт

Сосиски обсмажують і ріжуть кружальцями. Якщо вони великі, розрізати ще раз навпіл.

Помідори добре промивають, обсушують і розрізають навпіл. Для більшої яскравості салату я використовую і жовті, і червоні помідори.

Листя базиліка промивають і просушують на рушник. В принципі, кількість зелені ви регулюєте самі.

Всі підготовлені продукти змішують разом. Додають сир моцарелу. Заправляють парою ложок соусом песто, додають соєвий соус. Сіль з перцем додають за смаком.

Подавати до столу можна відразу. Салат може послужити і закускою, і непоганим перекусом на швидку руку.