Вітамінний салат з кольрабі з кунжутним насінням і імбиром

Вітамінний салат з кольрабі з кунжутним насінням і імбиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Оригінальний рецепт салату.

Інгредієнти

суміш ароматних сушених трав – половина ч. ложки
свіжий імбирний корінь тертий – 14 г
свіжа петрушка рубана – одна чайна ложка
олія кунжутна ароматне – 42 мл
свіжа капуста кольрабі – одна штука
квітковий мед рідкий – 27 мл
білі насіння кунжуту – 43 г
оцет темний бальзамічний – 45 мл

Як приготувати Вітамінний салат з кольрабі з кунжутним насінням і імбиром

Салат з капусти кольрабі і ароматних трав виходить дуже смачним, а подавати таку страву рекомендується з запеченої яловичиною.

Покроковий рецепт

Почистити і нашаткувати довгої і тоненькою соломкою кольрабі, перекласти її в салатник, додати тертий імбирний корінь, перемішати.

У вільну невелику миску влити бальзамічний оцет і кунжутне масло, додати сушені прованські трави і квітковий мед, добре перемішати інгредієнти, потім приготовлену влити заправку в салатник.

Насипати подрібнену петрушку, перемішати приготований капустяний салат, посипати його обсмаженими кунжутним насінням і подавати його до столу.