Цей рецепт зможе втілити в життя навіть ті, хто ніколи раніше не готував квашену капусту. Капустка виходить хрустка, з кислинкою і остринкой, приємна на смак.
Інгредієнти
Капуста білоголова свіжа – 250-300 г Половина невеликого качана капусти | |
Морква свіжа – 50 м Одна середня морква | |
Часник – 10 р 3 зубчики часнику | |
Цукровий пісок – 25 г 1 столова ложка з гіркою | |
Сіль – 20 г 1 столова ложка без гірки | |
Оцет – 13 г 1 столова ложка | |
Чорний перець горошком – 5 г 7-10 горошин | |
Рослинна олія – 40 г 2 столові ложки | |
Кип’ячена вода – 0,5 л 2 склянки |
Як приготувати Смачна квашена капуста
Сторінка: 1 2