Салат з пекінської капусти з яєчним млинцем і сухариками

Салат з пекінської капусти з яєчним млинцем і сухариками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Основні інгредієнти: пекінська капуста, яйця, білий батон (або готові сухарики), часник, майонез. Всі! Прості інгредієнти для смачного салату.

Інгредієнти

Пекінська капуста – 10-15 аркушів
Яйця – 4 шт.
Молоко – 1/3 склянки
Батон – 4 скибочки
Часник – 1 зубчик
Сіль – за смаком
Майонез – за смаком

Як приготувати Салат з пекінської капусти з яєчним млинцем і сухариками

Салат готується швидко, так як інгредієнти не вимагає довгої готування. Якщо раптом раптово прийшли гості, цей рецепт вас виручить. Швидкий, смачний салат на будь-який випадок. Подавати можна і до основного блюда і як закуску. При бажанні можна додати ще інгредієнти за смаком, але в цьому рецепті всього їх 4, не рахуючи майонезу.

Покроковий рецепт


Капусту подрібнюємо, складаємо в глибоке блюдо.




Готуємо яєчний млинець. Розбиваємо в глибоку миску 4 яйця, додаємо молоко, сіль, добре перемішуємо, вливаємо в розігріту сковороду з невеликою кількістю соняшникової олії, накриваємо кришкою. Помірний вогонь. Готовий млинець остуджуємо, подрібнюємо, додаємо в салат.


Батон смажимо в тостері або на сковороді (в духовці), подрібнюємо на кубики, або беремо готові, висипаємо в салат.

Часник тремо на дрібній тертці, додаємо в салат.




Додаємо майонез, перемішуємо, розкладаємо по тарілках або в одну велику, подаємо. Приємного апетиту!