Салат на швидку руку з пекінської капусти і ковбаски

Салат на швидку руку з пекінської капусти і ковбаски – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей салат підійде для будь-якого столу. Як для сімейного обіду, так і для званої вечері.

Інгредієнти

Пекінська капуста – пол головки
Плавлений сир – 1 шт
Варена ковбаса – 200 гр
Яйце – 3 шт
Майонез для заправки
Чорний перець – за смаком
Часник – 2 зубчики

Як приготувати Салат на швидку руку з пекінської капусти і ковбаски

Щоб приготувати смачний салат, необов’язково використовувати дорогі продукти і складні поєднання. Цей салат дуже смачний і легкий.

Покроковий рецепт

Яйця необхідно поставити і варити на повільному вогні. Після закипання воду варто варити протягом 10 хвилин, щоб отримати яйця в круту. Поки яйця варяться, приступаємо підготовці інших інгредієнтів.

Пекінську капусту необхідно промити в проточній воді і дрібно нашаткувати.

Варену ковбасу необхідно нарізати на дрібні кубики. Чим більше ковбаси, тим смачніше.

До пекінської капусти додати шматочки вареної ковбаси. Пропустити часник через прес. Додати до ковбаси і капусті.
Яйця вийняти з води і опустити в холодну воду до повного охолодження, попередньо обстукавши їх. Щоб яйця захололи швидше потрібно періодично зливати воду і наливати холодну.

Плавлений сир потерти на крупній тертці, можна і на дрібній. Все залежить від смакових уподобань. Сирок я використовую звичайний, за типом “Дружби”.

Охолоджені яйця очистити і натерти на крупній тертці. Я тру на тертці для швидкості, можна нарізати кубиками або пропустити через яйцерезку.

Заправити майонезом, поперчити за смаком і все ретельно перемішати, при необхідності посолити. Приємного апетиту!