Салат Морква по-корейськи з мясом

Салат Морква по-корейськи з мясом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гостренькі морквяна соломка – це один з найпопулярніших салатів. У магазині можна купити корейську моркву в оцтовому маринаді, але краще приготувати цю закуску самостійно і без оцту.

Інгредієнти

Морква – 400 гр.
Приправа для корейської моркви – 5-10 гр
Масло рослинне – 4 ст. л.
М’ясо будь – 150 гр.
Часник – за бажанням
Спеції – за смаком

Як приготувати Салат “Морква по-корейськи” з м’ясом

Корейська морквина готується дуже просто. Морква треться на спеціальній тертці і заправляється маслом і спеціями. Прянощі можна вибирати за смаком, або використовувати готову приправу для корейської моркви. Щоб салат був найбільш ситним, в нього додають смажене або варене м’ясо: свинину, яловичину або курку.

Покроковий рецепт

Моркву миємо, очищаємо і тремо на спеціальній тертці, щоб вийшла тонка і довга соломка.

Солимо, додаємо приправу для корейської моркви та інші спеції за бажанням. Можна додати часник, соєвий соус, мелений перець. Прибираємо моркву в бік.


М’ясо нарізаємо середніми брусочками. Обсмажуємо на рослинному маслі на середньому вогні.

Обсмажені шматочки м’яса разом з розпеченим маслом відправляємо до моркви, щоб вона гарненько зашипіла. Інтенсивно перемішуємо.

Прибираємо салат в холодильник на пару годин, а краще на ніч, тоді смак буде більш насиченим. При подачі на стіл викладаємо корейську моркву гіркою на тарілку.