Салат вітамінний капустяний з родзинками і яблуками

У літній час рекомендується готувати як можна частіше якісь вітамінні страви, а одним з них є капустяний салат з родзинками і яблуками.

Інгредієнти

капуста білокачанна – 200 грам
капуста червонокачанна – 100 грам
морква – 1 велика
родзинки – 30 грам
солодкі яблука великі – 2 шт.
яблучний оцет – 2 ст. ложки
йогурт – 2 ст. ложки
рожевий перець мелений – за смаком
тростинний цукор – пісок- одна ст. ложка
тонкомолота сіль морська – за смаком

Як приготувати вітамінний Салат капустяний з родзинками і яблуками

У літній час рекомендується готувати як можна частіше якісь вітамінні страви, а одним з них є капустяний салат з родзинками і яблуками.

Покроковий рецепт

Очищену цибулю нашаткувати, а також білоголову і червонокачанну капусту.

Нарізати тоненькою соломкою яблука. Перекласти всі подрібнені продукти в салатник.

Моркву почистити і натерти на тертці. Додати в салатник промитий ізюм і моркву.

Приготувати заправку з яблучного оцту, йогурту, цукрового піску, рожевого перцю і солі. Збити суміш.

Залити салат приготовленої заправкою, додати трохи солі, перемішати. Подавати вітамінний салат відразу ж до столу.

Дивіться також:  Салат з капусти, огірків, шинки і сиру