Салат з печериць з апельсинами і солодким перцем

Салат з печериць з апельсинами і солодким перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей салат хоч і готується дуже просто, але стає вдалим доповненням будь-якого столу.

Інгредієнти

Печериці – 300 г
Сир – 150 г
Болгарський перець – 150 г
Яблуко – 1
Апельсин – 1
Гірчиця, сік лимона, мед – за смаком

Як приготувати Салат з печериць з апельсинами і солодким перцем

Печериці добре гармонують із солодким перцем і фруктами, створюючи смаковий тандем.

Покроковий рецепт

Спочатку очищають головний інгредієнт – печериці, потім їх відварюють в солоній воді, яку можна присмачити ароматними спеціями за смаком. Нарізають невеликими кубиками.

Перець очищають, видаливши все насіння з білими перегородками, нарізують тоненькою соломкою. Сир потрібно натерти. Апельсин з яблуком очищають від шкірки, нарізають кубиками.

Підготовлені продукти змішують разом, заправляють лимонним соком, змішаним з рідким медом і готової гірчицею. За смаком можна додати апельсинову цедру – вона додасть страві аромату.

Подавати можна відразу, але рекомендується попередньо охолодити салат. Можна прикрасити гілочками зелені.