Капустяний салат з яблуком, морквою і оцтової заправкою

Капустяний салат з яблуком, морквою і оцтової заправкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Апетитний корисний капустяний салат, смакової тон якому задає пікантна заправка.

Інгредієнти

Капуста – 200 гр
Морква – 1 шт.
Яблуко – 1 шт.
Масло рослинне – 30 мл
Оцет 9 % – 1 ч. л.
Сік лимонний – 1 ч. л.
Сіль – за смаком
Цукор – 0,5 ч. л.
Суміш мелених перців – 1 трісок.

Як приготувати Капустяний салат з яблуком, морквою і оцтової заправкою

Часто білокачанна капуста використовується для приготування салатів. Капуста відмінно поєднується з овочами. Ми використовували це гастрономічне якість продукту і використовували в салаті ще морквину, яблуко кисле. Для заправки капустяного салату підготуйте оцет, рослинне масло, лимон. Інші подробиці – в кулінарному описі.

Покроковий рецепт

З капусти, знімаємо верхні листочки. Перекладаємо капусту на обробну поверхню і тонко шаткуємо. Можна скористатися для подрібнення спеціальною теркою.

Морква для салату натираємо. Тертку використовуйте з великими отворами. Можна скористатися терткою для корейської моркви, якщо така є у вас в наявності.

Очищаємо яблуко. Подрібнюємо його ножем у формі тонкої соломки.

Для заправки в невелику миску вливаємо олію, оцет, лимонний сік. Всипаємо цукор, сіль, суміш мелених перців. Інгредієнти заправки перемішуємо.

Отриману суміш додаємо до подрібненим інгредієнтів. Перемішуємо.

Вітамінний салат з капусти з оцтом готовий! Їжте із задоволенням