Капустяний салат з яблуком, морквою і оцтової заправкою

Капустяний салат з яблуком, морквою і оцтової заправкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З капусти, знімаємо верхні листочки. Перекладаємо капусту на обробну поверхню і тонко шаткуємо. Можна скористатися для подрібнення спеціальною теркою.

Морква для салату натираємо. Тертку використовуйте з великими отворами. Можна скористатися терткою для корейської моркви, якщо така є у вас в наявності.

Очищаємо яблуко. Подрібнюємо його ножем у формі тонкої соломки.

Для заправки в невелику миску вливаємо олію, оцет, лимонний сік. Всипаємо цукор, сіль, суміш мелених перців. Інгредієнти заправки перемішуємо.

Отриману суміш додаємо до подрібненим інгредієнтів. Перемішуємо.

Вітамінний салат з капусти з оцтом готовий! Їжте із задоволенням