Гострий морквяний салат з кальмарами по-корейськи

Гострий морквяний салат з кальмарами по-корейськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У гострий морквяний салат можна додати ще які-небудь додаткові компоненти, наприклад, листочки кінзи, дайкон, підсмажені горішки, завдяки яким страва вийде більш яскравим і цікавим.

Інгредієнти

густий соус соєвий солодкий – півтори ч. ложки
тушки кальмарів – 400 г
великі часникові зубці – три штуки
ароматне масло кунжутне – одна ст. ложка
соковита морква велика – одна штука
огірок свіжий – одна штука
свіжовичавлений сік лимонний – дві ч. ложки
коричневий цукровий пісок – половина ч. ложки
свіжий перець чилі – один стручок або пластівці перцю чилі
зелень будь – жменя
кунжутне насіння – 1/2 ч. ложки

Як приготувати гострий Морквяний салат з кальмарами по-корейськи