У гострий морквяний салат можна додати ще які-небудь додаткові компоненти, наприклад, листочки кінзи, дайкон, підсмажені горішки, завдяки яким страва вийде більш яскравим і цікавим.
Інгредієнти
густий соус соєвий солодкий – півтори ч. ложки | |
тушки кальмарів – 400 г | |
великі часникові зубці – три штуки | |
ароматне масло кунжутне – одна ст. ложка | |
соковита морква велика – одна штука | |
огірок свіжий – одна штука | |
свіжовичавлений сік лимонний – дві ч. ложки | |
коричневий цукровий пісок – половина ч. ложки | |
свіжий перець чилі – один стручок або пластівці перцю чилі | |
зелень будь – жменя | |
кунжутне насіння – 1/2 ч. ложки |