Салат з сьомгою і помідорами-чері

.

Інгредієнти

Листя салату – 2 шт.
Помідори черрі – 4 шт.
Червона риба – 20-30 г
Цибуля порей – за смаком
Оливкова олія – або рослинне
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Салат з сьомгою і помідорами-чері

Інгредієнти розраховані на 1 порцію.

Покроковий рецепт

Слабосолону сьомгу нарізати кубиками. Черрі навпіл. Цибуля порей кільцями.

Листя салату гарненько промити, нарвати на невеликі шматочки. Викласти на тарілку.

Додати сьомгу, цибулю і черрі. Посолити, приправити перцем і оливковою олією (можна рослинним) маслом. Перемішати.

Цей салат не розрахований для зберігання в холодильнику. Листя салату швидко втрачають свою свіжість, тому відразу подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат з огірків, яєць і яблука з гірчицею