Салат з сьомги з грибами

Як приготувати Салат з сьомги з грибами

Такий салат готується за лічені хвилини, але подобається багатьом. Малосольна рибка добре гармонує з маринованими печерицями.

Потрібно:

– по 200 г сьомги, грибів, кукурудзи;
– луковичка;
– маслини, петрушка, кріп, олія (використовують оливкову), перець з сіллю.

Приготування:

1. Цибулю обчищають, нарізують тоненькими півкільцями. Зелень промивають, тонко шаткують. Гриби з сьомгою нарізають невеликими скибочками.
2. Всі підготовлені інгредієнти змішують разом, додають консервовану кукурудзу за смаком.
3. Перчать і солять салатик за смаком, можна брати будь-які спеції, якими звикли користуватися під час готування страв. В якості заправки оливкова олія підходить чудово.

Подавати такий швидкий салат можна відразу. Їм можна перекусити і на самоті, і пригостити ним друзів. А оформляють його маслинами без кісточок.

Дивіться також:  Вінегрет з оселедцем