Салат Свіжість з овочів

Зимовими холодами так не вистачає свіжості і вітамінів літніх овочів. Салат Свіжість допоможе заповнити нестачу вітамінів і насолодитися прекрасним смаком зелені і овочів.

Інгредієнти

Свіжий огірок – 1 шт.
Свіжий помідор – 1 шт.
Свіжий болгарський перець – 1 шт.
Салат зелений – 1 пучок
Зелень: петрушка, кріп, кінза – за смаком
Зелена цибуля – за смаком
Сіль – 0,5 ч. л.
Олія нерафінована – 4-5 ст. л.
Соєвий соус – 1 ч. л.

Як приготувати Салат “Свіжість” з овочів

Салат Свіжість готується з свіжих овочів і зелені, приправлених спеціями та олією. Масло слід брати нерафіновану з запахом. Ще кращий смак вийде з додаванням кунжутної олії та насіння. Салат стане прекрасним доповненням до обіду або ідеальним низькокалорійним стравою на вечерю.

Покроковий рецепт

Всі овочі і зелень необхідно промити під проточною водою і обсушити.

Огірок покришити невеликими кубиками і покласти в миску.

Додати порізаний помідор.

Зелений салат можна порвати руками, або порізати ножем, кому як більше подобається.

Перець порізати тонкою соломкою і відправити в салатник.


Зелень і цибулю дрібно покришити, додати до овочів. Посолити, полити соєвим соусом і олією. За бажанням додати мелений перець та інші приправи. Все гарненько перемішати.




Щоб смак салату був більш насиченим, йому треба постояти 5-10 хвилин. Після цього можна подавати до столу.

Дивіться також:  Грушевий салат з сочевицею