Салат «Гніздо зозулі»

Салат «Гніздо зозулі» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Салат «Гніздо зозулі»

Простий у приготуванні салат, але гідний опинитися на святковому столі. Здавалося б, тут між собою поєднуються прості і доступні продукти, але це поєднання виходить дуже смачним.

Потрібно:

– 5 відвареної спаржі;
– 5-6 корнішонів;
– по 3 яблука, яєчка;
– головка часнику;
– сир (достатньо трьох ложок), капуста, зелень, майонез.

Приготування:

1. Потрібні інгредієнти досить дрібно ріжуть і змішують в глибокій ємності разом. Солять за смаком або беруть улюблені спеції.
2. Заправляють салатну масу звичайним майонезом. Далі беруть капустяний лист, обшпарюють його окропом, кладуть на блюдо.
3. Із зелені роблять подобу гнізда і викладають в нього салатну масу.

Подають салат на блюді. Бажаючі спробувати, кладуть собі салат разом із зеленими гілочками на порційні тарілки. Просто і зі смаком – ніхто не встоїть.