Салат з редису, огірків, моркви, лосося з кунжутом

Як приготувати Салат з редису, огірків, моркви, лосося з кунжутом

Салат на кожен день – це безсумнівно салат з овочами і рибою. Корисно, швидко і смачно! Для його приготування знадобиться всього лише 10 хвилин часу. Для відтворення необхідно підготувати:
Лосось – 200 грам;
кунжут чорний – 10 грам;
спеції – за смаком;
редис – 50 грам;
огірок – 50 грам;
морква – 50 грам;
листя салату – на смак;
спеції – за смаком;
винний оцет – 1 столова ложка;
оливкова олія – 1 столова ложка.
1. Слабосоленої лосося наріжте тонкими скибочками.
2. Редис, огірок і моркву наріжте тонкими кружальцями. Промиті листя салату порвіть руками.
3. В глибокий салатник викладіть інгредієнти і добре розмішайте. Приправте спеціями, винним оцтом і оливковою олією. Подавайте охолодженим.

Дивіться також:  Легкий салат Цезар з сьомгою