Салат з морської капусти з крабовим мясом і огірком

Для любителів морської капусти…

Інгредієнти

Морська капуста – 200 г
Крабове м’ясо – 200 г
Яйця курячі – 4 шт.
Огірок – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1/2 головки
Майонез – за смаком

Як приготувати Салат з морської капусти з крабовим м’ясом і огірком

Ситний і корисний салат з морської капусти з крабовими паличками, яйцями і огірком. Для любителів ламінарії.

Покроковий рецепт

Крабове м’ясо нарізати довгими смужками.

Яйця відварити, почистити, нарізати соломкою.

Цибулю нарізати півкільцями, огірок – соломкою.

Все закинути в глибоку миску, додати морської капусти і майонез. Акуратно перемішати. Можна посолити за смаком.

Перекласти в салатник. Подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Яєчний салат з морської капусти з кукурудзою