Салат з рибною консервою

Салат з рибною консервою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо вам набридли звичні всім салати, то цей рецепт саме для вас.

Інгредієнти

рибні консерви – 1 банку
рис – 50 грам
сир – 50 грам
яйця – 3 шт
огірок – 1 штука
майонез для заправки

Як приготувати Салат з рибною консервою

Салат з рибних консервів готується дуже просто і швидко. Для його приготування нам знадобиться: рибні консерви, рис, яйця, сир, огірок, майонез. На перший погляд здається, що сир, рибні консерви і огірок зовсім не гармонійні в салаті. Але незвичайне поєднання інгредієнтом робить смак цієї страви оригінальним і чудово смачним.

Покроковий рецепт


Цей салат готується шарами. Перший – риба. Консервовану скумбрію, можна використовувати будь-яку іншу консервовану рибу, розтираємо на дрібні шматочки. Зробити це можна звичайною столовою виделкою. Викладаємо на плоске блюдо. Змащуємо тонким шаром майонезу.

Заздалегідь необхідно відварити рис і яйця. Варений рис промиваємо під проточною холодною водою, даємо йому трохи постояти, щоб вся вода стекла, викладаємо рис зверху рибних консерв, змащуємо майонезом.

Подрібнюємо яйця на крупній тертці, викладаємо на рис, промазуємо майонезом.

Для подрібнення сиру використовуємо такий самий спосіб що і для яєць. Шар сиру змащуємо тонким шаром майонезу, так як це буде останній шар, який ми промазуємо.

Останній шар – огірки. Нарізаємо їх на дрібні кубики, щільним шаром викладаємо на салат.

Рибний салат готовий. Можете радувати своїх домашніх оригінальним стравою. Приємного апетиту.