Баварський салат з помідорів, сосисок і сиру

Баварський салат з помідорів, сосисок і сиру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Баварський салат з помідорів, сосисок і сиру

З молочних або курячих сосисок, стиглих помідорів і твердого малосольного сиру можна приготувати чудовий баварський салат.

Відразу ж хотілося б попередити про те, що помідори для цього салату не повинні бути дуже м’якими або переспевшими.

Інгредієнти:

– малосольный сир твердий (245 м);

– цибуля зелена (25 г);

– курячі або молочні сосиски (сім штук);

– майонез оливковий (58 р);

– свіжі помідори (три штуки);

– рубана зелень пряна свіжа (16 м);

– сіль (на смак).

Процес приготування:

Підготувати необхідну кількість сосисок, добре промити, потім відварити в киплячій воді, причому, процес варіння не повинен перевищувати семи хвилин.

Остудити приготовані сосиски і очистити їх від оболонки, після чого нарізати товстими кружечками і перекласти в невеликій салатник, далі нарізати кубиками промиті помідори, відправити їх у цю ж посуд.

Ретельно промити і тонко нашаткувати зелену цибулю, потім нарізати кубиками малосольный твердий сир, відправити ці компоненти в салатник, додати достатню кількість майонезу, насипати рубану зелень.

За смаком посолити приготований баварський салат, перемішати і в охолодженому вигляді можна подавати до столу.