Салат з печенными яблуками, сливами і фетою

Салат з печенными яблуками, сливами і фетою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з печенными яблуками, сливами і фетою, политий божественної гірчичною заправкою

Інгредієнти

Листя салату – 1 пучок
Сливи – 4 шт.
Яблуко – 1 шт.
Фета – 200 гр.
Оливкова олія – 2 ст. л.
Французька гірчиця – 1 ст. л.
Бальзамічний оцет – 1 ст. л.

Як приготувати Салат з печенными яблуками, сливами і фетою

Чудовий, пікантний, завдяки французької гірчиці, чудовий на вигляд і на смак, але при цьому дуже швидкий і легкий в приготуванні. Кожна хазяйка зможе зробити такий шедевр і зачарувати гостей і коханого своїм кулінарним талантом.

Покроковий рецепт

1. Листя салату помити, обсушити рушником. Порвати листя руками і красиво розкласти по тарілках.

2. Сливи помити, обсушити від вологи, розрізати навпіл і видалити кісточки. Потім половинки ще раз розрізати навпіл. Викласти на листя салату


3. Яблука помити, видалити серцевину з кісточками і порізати часточками. Запекти в мікрохвильовій печі до полумягкости десь 2 – 3 хвилини. Викласти між зливами.

4. Половину фети порізати кубиками і розкласти на салат.


5. Решту фети змішати з оливковою олією і бальзамічним оцтом, гірчицею. Посолити. Полити салат заправкою.

6. Ось такий гарний і чудовий на смак салат вийшов!