Салат з сьомги з огірками і сиром

.

Інгредієнти

Червона риба – 150 г (сьомга)
Огірки – 1 шт. (середній)
Сир – 100 г
Сік лимона – 2 ч. л.
Оливкова олія – за бажанням
Цибуля порей – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати Салат з сьомги з огірками і сиром

Покроковий рецепт

Сьомгу порізати на середні шматочки.

Огірок очистити від шкірки. Порізати на кубики.

Цибуля порей дрібно порізати.

Все закинути в глибоку миску. Додати свіжовичавленого соку лимона. Посолити, поперчити. Можна додати оливкової олії, хоча риба і так жирна. Перемішати.

Порізати сир на кубики середнього розміру (як рибу). (При відсутності сиру Фета, сир можна замінити на плавлений сирок нейтрального смаку, типу «Дружба»).

Додати в миску з салатом (з усіх інгредієнтів сир додається останнім!). Акуратно перемішати. Подавати до столу на зелених листках салату. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат МІМОЗА