Пакистанський гострий салат з нуту з сиром

Пакистанський гострий салат з нуту з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Теплий салат з гороху нут на листках салату.

Інгредієнти

горох нут – 200 грам
каррі – 5 грам
гострий перець – 2 стручки
часник – 1 зуб
спеції – за смаком
сир – за смаком
листя салату – пучок

Як приготувати Пакистанський гострий салат з нуту з сиром

Пакистанський салат можна подавати як основну страву, так і закуску. Все буде залежати від ваших уподобань. Ми рекомендуємо вам ознайомитися з інгредієнтами, які входять в салат.

Покроковий рецепт

1. Листя салату промийте і красиво викладіть на тарілку.

2. Нут відваріть до готовності. Додайте каррі, рубаний гострий перець і часник. Заправте його спеціями і добре вымешав, тримайте на вогні ще п’ять хвилин.

3. Готовий нут викладіть на листя салату і заправте сиром.