Салат з креветок з авокадо і манго

Салат з креветок з авокадо і манго – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей незвичайний салат з морепродуктів пропонується приготувати зі спеціальною заправкою, яка додасть страві більш яскравий смак.

Інгредієнти

тигрові креветки – 400 гр варених
авокадо – 2 авокадо, нарізаний кубиками 2 см
манго – 2 манго нарізаний кубиками 2 см
листя салату будь – 8 листків на 4 поции
дрібні трави – необов’язково вони більше для прикраси
Для заправки:
листя коріандру – маленька жменя
листя м’яти – маленька жменя
ароматне масло оливкове – п’ять ст. ложок
червоний чилі – 1 довгий насіння видалені, дрібно нарізати
мед – 1 столова ложка

Як приготувати Салат з креветок з авокадо і манго

Екзотичний салат з морепродуктів з авокадо і манго. Цей незвичайний салат з креветками пропонується приготувати зі спеціальною ароматною заправкою, яка додасть страві більш яскравий смак.Салат дуже яскравий і його приємно подати гостям на святковий стіл.

Покроковий рецепт

Спочатку слід приготувати спеціальну заправку. Для цього перець чилі дрібно порізати.

Окремо перетерти в ступці листочки свіжої м’яти і листя коріандру. Потім отриману масу додати в посуд з заправкою.

Перемішати гарненько все, додати всі інгредієнти для заправки і перемішати ще раз. Відкласти заправку в бік.

Тепер готуємо сам салат.
Заздалегідь промити листя салату і повністю просушити. Відправити на велику тарілку або в салатник.

Авокадо і манго помити, видалити кісточки і шкірку. Порізати невеликими кубиками.

В окрему миску покласти відварені креветки. Сюди ж перекласти порізані раніше авокадо і манго.

Усі ці компоненти залити ароматною заправкою для салату і перемішати.

На тарілку з листям викласти приготований салат. Присипати дрібними травами (але це швидше для краси, ніж для смаку). Приготований салат з креветок з манго і авокадо подавати негайно до столу.