Салат з креветок з авокадо і манго

Салат з креветок з авокадо і манго – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей незвичайний салат з морепродуктів пропонується приготувати зі спеціальною заправкою, яка додасть страві більш яскравий смак.

Інгредієнти

тигрові креветки – 400 гр варених
авокадо – 2 авокадо, нарізаний кубиками 2 см
манго – 2 манго нарізаний кубиками 2 см
листя салату будь – 8 листків на 4 поции
дрібні трави – необов’язково вони більше для прикраси
Для заправки:
листя коріандру – маленька жменя
листя м’яти – маленька жменя
ароматне масло оливкове – п’ять ст. ложок
червоний чилі – 1 довгий насіння видалені, дрібно нарізати
мед – 1 столова ложка

Як приготувати Салат з креветок з авокадо і манго