Салат зі спаржею і грибами

Простий ситний салат зі спаржею і грибами.

Інгредієнти

Гриби – 50 г (печериці)
Спаржа – 20 г
Помідори – 1-2 шт.
Листя салату – 1 пучок (будь-якого)
Кунжут – щіпка
Цибуля порей – трохи
Сік лимона – за смаком
Рослинне масло – для обсмажування
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Салат зі спаржею і грибами

Простий ситний салат зі спаржею і грибами.

Покроковий рецепт

Спаржу промити, очистити. Відрізати тверді кінці (нижні). Нарізати на частини довжиною в 3 див.
Нарізати цибулю порей.

Листя салату промити. Нарвати руками.

Нарізати помідори. Змішати в мисці салат, помідори, цибулю. Додати кунжутне насіння.

Гриби (печериці) нарізати так щоб видно було їх структура. Обсмажити на рослинному маслі. В кінці готування додати спаржу (спаржу смажити 2 хвилини).

Смажену суміш остудити, додати в салатну миску. Посолити. Заправити лимонним соком. Перемішати.

Подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Овочевий салат з макаронами і сиром