Дієтичний салат з гарбуза, нуту і граната

Дуже смачний і корисний салат можна приготувати з нуту. Пропонуємо спробувати – це нововведення і приготувати до вечері представлене блюдо.

Інгредієнти

м’якоть гарбуза – 200 грам
нут – 150 грам
рукола – велика жменя
листя свіжої м’яти – велика жменя
гранат – 2 столові ложки
гарбузове насіння – жменька
кмин – 1 чайна ложка
коріандр – 1 чайна ложка
паприка – 1 чайна ложка
червоне вино – 1 столова ложка
мед – 2 чайні ложки

Як приготувати Дієтичний салат з гарбуза, нуту і граната

Цей салат був визнаний новим улюбленцем сім’ї – він зібраний з запеченої гарбуза з хрусткою скоринкою, заправлений кмином, паприкою і іншими прянощами. Подається з руколою, м’ятою, зернами граната і насінням гарбуза.

Покроковий рецепт

1. Відваріть нут до готовності, відповідно до інструкції.

2. М’якоть гарбуза запечіть в духовій шафі, після наріжте.

3. Зелень гарненько промийте і висушіть на рушник.

4. Викладіть на тарілку зелень, зверху розкладіть запечену гарбуз.

5. Змішайте в окремій мисці столову ложку червоного міна і мед. Додайте кмин, коріандр, паприку. Заправте салат.

6. Зверху присипте салат зернами граната і гарбузовим насінням, просушенными на сковороді.

Дивіться також:  Салат з молодої капусти з сиром і ковбасою