Дієтичний овочевий салат з коренеплодів

Дієтичний овочевий салат з коренеплодів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Корисний вітамінний дієтичний салат з коренеплодів: буряка, моркви, кореня петрушки…

Інгредієнти

Буряк – 2 шт.
Морква – 2 шт.
Корінь петрушки – 2 шт.
Листя селери – 5-6 стебел
Червоний перець гострий – 1 шт.
Оливкова олія – 3 ст. л.
Сіль – за смаком

Як приготувати Дієтичний овочевий салат з коренеплодів

Овочевий салат з коренеплодів, наповнений безліччю вітамінів і мікроелементів з пікантною гостротою від пекучого червоного перцю і пряним смаком листя селери

Покроковий рецепт


1. Коренеплоди помити, очистити і натерти на крупній тертці.


2. Листя селери промити, обсушити від води і дрібно нарізати. Додати до овочів.

3. Червоний перець помити, нарізати кільцями. Якщо не любите дуже гостре, видаліть насіння. Також додайте до овочів.

4. Салат посолити і заправити оливковою олією.

5. Можна подати до гарніру або як самостійне повноцінне блюдо.