Овочевий салат з ковбаскою Весняний настрій

Овочевий салат з ковбаскою Весняний настрій – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з перших свіжих овочів і зелені

Інгредієнти

Пекінська капуста – ½ головки
Редиска – 6 шт.
Огірок маринований – 2 шт.
Яйця – 2 шт.
Корінь селери – 1 шт.
Суха ковбаса – 100 гр.
Рослинне масло – для заправки

Як приготувати Овочевий салат з ковбаскою “Весняний настрій”

Ах, як ми чекаємо той час, коли на прилавках магазинів з’являються свіжі овочі і перша зелень. адже після довгої і холодної зими так хочеться відчути смак тепла, літа і легкості

Покроковий рецепт

1. Капусту, редиску помити. Капусту нашаткувати. Редиску нарізати кільцями.

2. Корінь селери вимити, очистити і натерти на крупній тертці.


3. Маринований огірок нарізати півкільцями. Ковбасу нарізати смужками.

4. Яйця відварити. Почистити і нарізати кубиками або смужками.

5. Всі інгредієнти скласти в каструлю, посолити, заправити рослинним маслом і добре перемішати.