Биті огірки – найкраща закуска під горілочку

Цей рецепт дуже простий і неодмінно Вам сподобається.

Інгредієнти

Огірок – 3 штуки (0,5 кг)
Рисовий оцет – 30 мілілітрів
Часник – 2 зубчики
Соєвий соус – 20 мл
Кунжутна олія – 10 мілілітрів
Сіль – 3 чайні ложки
Перець (чилі) – 1 штука

Як приготувати Биті огірки – найкраща закуска під горілочку

Готуючи другі страви, часто наші жінки стикаються з проблемою приготування салату або який-небудь закусочки, щоб ми-чоловіки «по-хорошому» оцінили їх кулінарний працю. На сьогоднішній день існує величезна кількість різних салатів і закусок.

Про одну з таких закусок я й хотів би написати у своїй статті. А саме про рецепт приготування закуски биті огірки. Цей рецепт дуже простий і неодмінно Вам сподобається, так як огірки це невід’ємна частина нашого столу.

Покроковий рецепт

Почнемо. Огірки необхідно помити і порізати навпіл (уздовж). Дістаємо з них все насіння за допомогою ложки. За допомогою дерев’яного молоточка відбиваємо очищені від насіння огірки.

Режим огірки навскіс. Кладемо у форму. Добре посаливаем. Додамо рисовий оцет. Ставимо все разом на час близько 5 хвилин наприклад, на підвіконня для того, щоб огірки промариновались.

Поки огірочки маринуються, ми час не втрачаємо і дрібно нарізаємо часник і перчик Чилі.

По закінченню 10 хвилин, замариновані огірки дістаємо і віджимаємо. Перекладаємо віджаті огірочки в іншу форму. Далі додаємо до огірків перець Чилі, часник, невелику кількість соєвого соусу і кунжутне масло (за бажанням).

Наші биті огірки готові. Ця закуска може споживатися і на обід і на вечерю в прикуску до гарячих страв. Ось такий простий рецепт!
Їсти подано! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат з редискою і крабовим мясом