Салат з авокадо з креветками і селерою

Салат з авокадо з креветками і селерою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з авокадо з креветками і селерою – ефектне блюдо. В якості тарілок використовується плід авокадо.

Інгредієнти

авокадо – 2 штуки
креветки – 150 грам
селера – 1 стебло
цибуля ріпчаста – 1/4 головки
петрушка свіжа – 1 столова ложка подрібненої
Соус:
майонез – 3 столові ложки
кетчуп – 1 чайна ложка
каперси – 1/2 чайної ложки
естрагон сухий – 1/2 чайної ложки
діжонська гірчиця – 2 чайні ложки
лимонний сік – 1-1 / 2 чайних ложки

Як приготувати Салат з авокадо з креветками і селерою

Авокадо обов’язково має бути присутнім у раціоні людей з підвищеною кислотністю шлунка. Та й для загального оздоровлення цей маслянистий плід буде корисний. На його основі можна приготувати багато смачних салатів, ось як раз один з них.

Покроковий рецепт

Креветки відварюють, очищають, крупно нарізають. Селера миють і подрібнюють. Цибулю чистять і разом з петрушкою дрібно нарізають.

Креветки, селеру, цибулю і петрушку перемішують в глибокій мисці, відкладають у бік.

Для приготування соусу досить змішати разом запропоновані продукти в індивідуальних пропорціях.

Заправляють салат приготовленим соусом.

Авокадо ділять на дві половинки, витягують кісточку, викладають в улоговинку салат і збризкують лимонним соком.

У такому вигляді красивий салат і подають. Зазвичай для вживання м’якоті авокадо
видають десертну ложечку.