Італійський салат з ковбасками, помідорами і моцарелою

Італійський салат з ковбасками, помідорами і моцарелою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сосиски обсмажують і ріжуть кружальцями. Якщо вони великі, розрізати ще раз навпіл.

Помідори добре промивають, обсушують і розрізають навпіл. Для більшої яскравості салату я використовую і жовті, і червоні помідори.

Листя базиліка промивають і просушують на рушник. В принципі, кількість зелені ви регулюєте самі.

Всі підготовлені продукти змішують разом. Додають сир моцарелу. Заправляють парою ложок соусом песто, додають соєвий соус. Сіль з перцем додають за смаком.

Подавати до столу можна відразу. Салат може послужити і закускою, і непоганим перекусом на швидку руку.