Салат Табуле

Салат Табуле – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат містить мінімум калорій, тому цілком підійде тим, хто сидить на дієті

Інгредієнти

Булгур – 150 гр
Петрушка – 1 пучок
Кінза – 1 пучок
Лимон – 1 шт
Мароль – 3 пучка (можна замінити листям звичайного салату)
Цибуля – половина цибулини
Соняшникова олія – 3,4 ст ложки
Сіль, перець – за смаком
Помідор – 2 шт

Як приготувати Салат Табуле

Пропоную Вашій увазі рецепт смачного, легкого, а головне корисного страви

Покроковий рецепт

Готуємо всі необхідні інгредієнти.

Замочуємо булгур в кип’яченій воді на 30 хвилин в пропорції один до трьох

Салат, петрушку, кінзу і цибулю ріжемо дрібно і висипаємо в миску. Суміш зелені солимо і перчимо за смаком

З помідорів знімаємо шкірку і нарізаємо кубиками, після чого додаємо помідори разом з соком в миску до зелені. Для того, щоб шкірка відходила краще, обдайте їх окропом і залиште на дві хвилини у воді.

Видавлюємо сік одного лимона і змішуємо його з 3,4 столовими ложками соняшникової олії, після чого поливаємо цією сумішшю вже нарізані помідори і зелень.

Зливаємо зайву воду з булгуру і додаємо його в миску до решти інгредієнтів. Ретельно перемішуємо

Ваш корисний салат готовий! Приємного апетиту)