Салат з кіноа, кукурудзи і качиного філе

Святковий салат з кіноа, кукурудзи з шматочками качки.

Інгредієнти

кіноа – 100 грам
кукурудзи – 30 грам
огірки – 30 грам
моркви – 30 грам
качиного філе – 100 грам
гранатового соку – 20 мл
оливкова олія – за смаком
спеції – за смаком

Як приготувати Салат з кіноа, кукурудзи і качиного філе

Представляємо вам салат, який часто подають у ресторанах. Навіщо платити гроші за ресторанну страву, якщо його можна приготувати самостійно. Як це зробити, ви дізнаєтеся з нашого рецепта.

100 грам кіноа;
30 грам кукурудзи;
30 грам огірка;
30 грам моркви;
100 грам качиного філе;
20 мл гранатового соку;
спеції;оливкова олія.

Покроковий рецепт

1. Кіноа відваріть в підсоленій воді.

2. Качине філе наріжте порційними шматочками. Заправте філе гранатовим соком.

3. Моркву і огірок наріжте тонкими смужками. Змішайте разом з кукурудзою.

4. Мариноване філе обсмажте на сковороді гриль до готовності.

5. Змішайте в салатнику філе качки, овочі і кіноа. Заправте салат оливковою олією і спеціями.

Дивіться також:  Яєчний салат з ковбасою, соленными огірками, сиром і кукурудзою