Картопляний салат з кукурудзою і крабами Жовта поляна

Картопляний салат з кукурудзою і крабами Жовта поляна – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

“Жовта поляна” отримала свою назву із-за великої кількості продуктів жовтого кольору. Цей салат простий у приготуванні, а продукти для нього можна знайти в будь-якому магазині.

Інгредієнти

Картопля –
Яйця – 4 штуки
Крабові палички – 6 – 8 штук
Сир – 70 грам
Кукурудза консервована – 1 банка
Сіль – за смаком
Петрушка – за смаком
Оливкова олія – за бажанням

Як приготувати Картопляний салат з кукурудзою і крабами “Жовта поляна”

“Жовта поляна” отримала свою назву із-за великої кількості продуктів жовтого кольору. Цей салат простий у приготуванні, а продукти для нього можна знайти в будь-якому магазині. Блюдо навряд чи підійде для святкового столу, але стане непоганою і ситної добавкою до обіду або вечері.

Покроковий рецепт

Очистити і відварити картоплю в підсоленій воді, потім порізати його на кубики.

Відварити яйця, очистити їх від шкаралупи, потім так само порізати на кубики. Жовтки будуть кришитися, але це нормально.

Розморозити крабові палички. Порізати їх навпіл або на чверті, а потім на маленькі шматочки.

Всі інгредієнти скласти в одну миску і додати туди кукурудзу. Далі посипаємо салат тертим сиром і петрушкою.

Додаємо трохи солі, все перемішуємо і акуратно викладаємо на тарілку. За бажанням можна додати оливкової олії, так як страва виходить досить сухим.