Салат із запеченої моркви і картоплі

Начебто і простий овочевий салат, але яка заправка…ароматна, кисло-солодка, з гочичкой!

Інгредієнти

Великий солодкий картопля – 300 г
Морква – 300 г
Оливкова олія – 70 мл
Сіль – 1/2 ч. л.
Чорний мелений перець – 1/2 ч. л.
Насіння гірчиці – 1 / 2 ч. л.
Оцет рисовий – 2 ч. л.
Мед – 3 ч. л.
Кориця – щіпка
Карі порошок – щіпка
Суха гірчиця – 1/2 ч. л.
Зелень – кілька гілочок

Як приготувати Салат із запеченої моркви і картоплі

Цей овочевий салат із запеченої моркви і картоплі можна подавати як закуску, а можна подавати як гарнір з м’ясом птиці. Дуже смачно! Пробуємо…

Покроковий рецепт

Розігрійте духовку до 220 градусів. Почистіть моркву і картоплю. Наріжте овочі кубиками.

Деко вистелити фольгою або пергаментним папером.

Підготуйте овочі, змішайте кубики картоплі і моркви в глибокій великій чаші і додайте все за смаком сіль і чорний мелений перець. Розкладіть кубики овочів на деку і надішліть запікати до готовності. Готовність овочів можна перевірити, проткнув їх виделкою.

Поки печеться картопля, приготуйте смачну гірчичну заправку. Змішайте всі інгредієнти, що залишилися. Солодкість регулюйте за допомогою меду і оцту. У всіх смаки різні.

Готову картоплю присипте рубаною зеленню і полийте ароматною гірчичною заправкою. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Деруни картопляні