Сирні кульки з крабовим мясом

Сирні кульки з крабовим мясом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чудова проста, але вишукана закуска з сиру і крабового м’яса з базиліком і смаженою цибулею і часником.

Інгредієнти

крабове м’ясо – 200 г
козячого сиру – 200 г
вершкового сиру – 200 г
часник – 2 зубці або за смаком
базилік – 1/4 склянки або за смаком можна розмарин, чебрець, петрушка і кервель
оливкова олія – для смаження й змащення
сіль, перець – за смаком

Як приготувати Сирні кульки з крабовим м’ясом

Такі елементи, як смажений перець і/або висушені помідори, можуть бути додані для поліпшення смаку. так само можна додати будь-зелені або рубаних горіхів. Подавати кульки можна на листках салату або крекерах.

Покроковий рецепт

Змішайте сир і змішати до однорідного стану (не збивайте, просто змішайте).

Крабове м’ясо нарізати дрібними шматочками.

Дрібно нарізати часник і півкільцями цибулю, все обсмажити. Додати в суміш, перемішати.

Для того щоб зробити кульки більш насиченими і смачними, слід ввести перець, а також сіль.Так само додамо порізаної зелені. У мене базилік. Все перемішайте, оберніть миску з отриманої сирної сумішшю поліетиленовою плівкою. Приберіть в холодильник не менше ніж на 2 години, щоб сир затвердів.

Далі, по закінченні часу, дістаньте масу з холодильника. З однорідної маси слід скатати кульки невеликого розміру (щоб сир не лип, можна змастити руки оливковою олією).

Подавайте сирні кульки з крабами з смаженим багетом або своїми улюбленими крекерами. Можна прикрасити травами і сушеними ягодами. Приємного апетиту!