Різдвяна закуска з сиру

Різдвяне диво з декількох сирів у вигляді кульок в хрусткій обсипання.

Інгредієнти

м’який сирний сир – 250 гр
сиру чеддер або подібний – 50 гр
сушена вишня – 1/2 склянки
горіх пекан – 1 / 2 склянки
поросяти, ягняти зелена цибуля – 1/2 склянки
солоні хлібні палички – 15 шт.
зелена цибуля дрібний – для прикраси

Як приготувати Різдвяна закуска з сиру

Примітка:
Сир можна використовувати будь – + сирний
Обсипання використовуйте на свій смак і колір
Сирне тісто краще катати, змочивши руки трохи водою.
Хлібні палички вставляйте тільки перед подачею, щоб вони не встигли розмокнути.

Покроковий рецепт

1. Отже, приступимо. Тремо сир чеддер на маленькій тертці.

2. У миску викладаємо сирний сир (сирний сир можна купити в магазині, а можна приготувати самостійно з сиру та вершків), розминаємо виделкою і додаємо тертий сир.

3. Тепер подрібнюємо горіхи, сушену вишню, і зелений цибулька в блендері. Це не повинна вийде каша, так що стежте, щоб маса була невеликими крупинками. А найкраще кожен продукт перемолоти окремо, а потім змішати.

4. У сирну масу я додаю трохи горіхово-вишневої маси. Перемішати.

5. За допомогою чайної ложечки набираємо трохи сирного тіста і формуємо кульки, катаємо їх на долоньці. Вони повинні бути однакового розміру.

6. Тепер обвалюємо кожен шар в орєхово-вишневої суміші з цибулею. Якщо ви не змішували вишні, горіхи і цибулю, можна окремо кожну кульку обваляти або вишню, або в меленому горішку, або в рубаному зеленому луці.

7. Прикрасьте кожен кульку по своєму бажанню. На стола це виглядає шалено красиво!

8. Тепер приберіть сирні кульки в холодильник мінімум на 30 хвилин.

Дивіться також:  Кабачки мариновані по-корейськи

9. Перед подачею застроміть в кожен кульку по хлібної соломинку. (Хлібні палички вставляйте тільки перед подачею, щоб вони не встигли розмокнути). Прикрасьте кожен кульку пером зеленого цибулі, зав’язавши його бантиком.