Рулет з червоною рибою в лаваші на закуску

Рулет з червоною рибою в лаваші на закуску – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для рецепту можна взяти лаваш будь-яких форм і розмірів, в залежності від того якої форми рулет хочете отримати. Рибу теж можна взяти будь-яку, бажано червону.

Інгредієнти

лаваш – 1 шт
плавлений сир – 1 уп
форель філе – від 1 риби
листя салату – 50 гр
майонез – 2 ст л

Як приготувати Рулет з червоною рибою в лаваші на закуску

Цей рецепт можна приготувати дуже швидко і легко. Для рецепта знадобиться всього кілька інгредієнтів. Так само можна змінювати рецепт по Вашому смаку, додаючи щось на свій смак, або ж навпаки, прибираючи щось із страви.

Покроковий рецепт

Для початку потрібно розстелити лаваш на стіл і розпрямити його.


Взяти плавлений сир, розрізати його на шматочки і покласти на всю поверхню лаваша. Взяти ложку і розмазати весь сир по всьому периметру лаваша.

Очистити рибу від шкіри і кісток і розрізати на маленькі шматки. Розкласти рибу по всьому лавашу акуратно.

Взяти листя салату і розкласти на підготовлений лаваш з рибою. Листя салату можна покласти поперек лаваша. Можна покласти на весь лаваш. Листя салату можна замінити будь-якою зеленню. Тоді це буде набагато корисніше і рулет не буде сухим.


Намазати майонез по периметру лаваша і тільки поперек. Можна замість майонезу використовувати йогурт, сметану або будь соус за Вашим бажанням. Акуратно згорнути лаваші в рулет, постійно тримати внатяжку, щоб рулет був без порожнього простору. Розрізати рулет навпіл і дати настоятися мінімум 1 годину. Потім рулет можна їсти в такому вигляді, або ж зробити з неї закуску і нарізати вздовж, як роли. Приємного апетиту.