Рулетики з баклажанів, фаршировані овочами і часником

Рулетики з баклажанів, фаршировані овочами і часником – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У святкове меню можна включити закусочні пряні рулетики з баклажанів з бурякової начинкою, які готуються дуже швидко.

Інгредієнти

відварений буряк – 50 г
великі баклажани – 3 штуки
легкий майонез – 3 ст. ложки або менше за смаком
рожевий мелений перець – за смаком
твердий легкоплавкий сир – 130 г
кам’яна сіль тонкомолота – за смаком
велика часточка часнику – одна штука

Як приготувати Рулетики з баклажанів, фаршировані овочами і часником

У святкове меню можна включити закусочні пряні рулетики з баклажанів з бурякової начинкою, які готуються дуже швидко.

Покроковий рецепт

Пропустити Через прес очищену часникову часточку, потім дрібно натерти сир, з’єднати ці компоненти в одній мисці, додати терту варену буряк, насипати за смаком рожевий перець.

Далі в цю посудину насипати трохи солі, додати легкий майонез, перемішати ретельно приготовану бурякову пряну начинку, накрити посуд з нею плівкою і прибрати в холодильну камеру.

Нарізати тонкими поздовжніми пластинами всі промиті баклажани, перекласти їх в довгий пластиковий контейнер, насипати сіль, акуратно перемішати і залишити приблизно на десять хвилин.

По закінченні вищевказаного часу промити баклажанові пластинки, потім перекласти їх на обробну дошку і повністю обсушити, після цього на слабкому вогні розігріти сковорідку.

Влити олію і розжарити його, обсмажити в ньому до приємної золотистої скоринки всі баклажанові пластинки, як тільки вони будуть готові, охолодити їх і розкласти на столі.

На край кожної пластинки викласти невелику кількість пряної бурякової начинки, потім всі заготівлі по черзі згорнути в рулетики.

Відправити приготовану закуску в холодильну камеру, а перед подачею до столу закусочні рулетики рекомендується прикрасити волоськими горішками або будь пряною зеленню.