Канапе з печінкою тріски, солоними огірками і оливками

Канапе з печінкою тріски, солоними огірками і оливками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Канапе з печінкою тріски, солоними огірками і оливками

Інгредієнти

Хліб цільнозерновий житній – 6 скибочок
Печінка тріски – 1 банка (120 гр.)
Огірки солоні – 2 шт.
Оливки – ½ банки

Як приготувати Канапе з печінкою тріски, солоними огірками і оливками

Бутерброди – це вічна класика будь-якого застілля. Але зараз в моді робити маленькі бутербродики – канапе – на один укус. Пропоную ось такий неабиякий варіант на житньому хлібі – з печінкою тріски, солоними огірочками та оливками

Покроковий рецепт

1. Пропорції в страві вказані, звичайно приблизні залежності на скількох гостей яку кількість канапе вам потрібно, стільки і робите. Хліб порізати на шматочки (можна придбати вже порізаний)


2. Змастити печінкою тріски. Потім кожен шматок хліба розрізати ще на чотири частини.


3. Солоний огірок нарізати кільцями. Викласти на печінку тріски.

4. Зверху шпажкою приколоти цілу оливку. Розкласти по колу на тарілці.