Часникова брускетта з крем-сиром та полуницею

Полуницю можна замінити кавуном, ожиною або комбінувати з різними фруктами

Інгредієнти

хліба – 100 грам
часнику – 3 зубці
полуниці – 50 грам
крем-сиру – 30 грам
базилік – за смаком
оливкову олію і спеції – за смаком

Як приготувати Часникова брускетта з крем-сиром та полуницею

Брускетта – це ароматна італійська грінки зі всілякими начинками. Одну з її варіацій представляємо вам сьогодні.

Покроковий рецепт

1. Хліб наріжте тонкими скибочками.

2. Часник очистіть і подрібніть. Перемішайте часник з оливковою олією.

3. Змастіть хліб з часниковою заправкою і відправте на деко готуватися.

4. Крем-сир приправте спеціями.

5. Полуницю наріжте слайсами/шматочками.

6. На брускетту викладіть крем і слайсы полуниці, присипте рубаним базиліком.

Дивіться також:  Млинцевий рулет з горіхово-бурякової начинкою