Цвітна капуста по-корейськи з грушею (маринована)

Маринована цвітна капуста по-корейськи – смачна і ароматна закуска для святкового меню!

Інгредієнти

Капуста кольорова – 1 головка
Оцет – 2 ст. л.
Масло рослинне – 2 ст. л.
Суміш перців – 1 / 2 ч. л.
Часник – 2 шт.
Груша – 1 шт.
Перець горошком – 3 шт.
Цукор – 1 ч. л.
Сіль – 2 ч. л.
Цибуля – 1 шт.

Як приготувати Цвітна капуста по-корейськи з грушею (маринована)

Маринувати можна не тільки морквину в корейському стилі, але і інші овочі, зокрема і цвітну капусту. Таке блюдо виходить дуже ніжним, пряним і колоритним. Готуватися маринована капуста набагато швидше, ніж морква, а за смаком – ідеальна зі всіх сторін! Спробуйте приготувати таку закуску до святкового столу, до того ж – приготування займе не більше 25 хвилин разом з відварюванням овоча!

Покроковий рецепт

Першим етапом потрібно очистити від корінців капусту, порубати на шматочки середньої величини і залити водою в глибокій каструлі. Відварити капусту аль денте – до напівготовності.

Тим часом, приготувати маринад для капусти. Для цього потрібно змішати масло, спеції, оцет, цукор і сіль. Спеції, сіль і цукор можна замінити на готову приправу для корейських солінь.

Нарізати цибулю півкільцями і всипати до маринаду.

Нарізати шматочками грушу і всипати до цибулі.

Додати капусту, перемішати і відправити маринувати блюдо на кілька годин, а краще – на ніч. Подавати закуску охолодженої до м’яса або риби. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Маринована скумбрія з гірчицею і цибулею