Готовий рийет (паштет) з сьомги і креветок можна подавати з млинцями, намазувати на хліб, а також подавати з крекерами і тостами.
Інгредієнти
сьомга – 250 г | |
креветки – 100 г | |
сіль, перець – за смаком | |
цибуля – 2 цибулини | |
черешкової селери – 2 стебла | |
петрушки – 2 гілочки | |
лаврових листка – 2 | |
перцю горошком – чайну ложку | |
сушену м’яту – за смаком | |
вода – 750 мл | |
білого (бажано сухого) вина – 240 мл | |
вершкове масло – для смаження | |
25% сметани – ложку | |
оливкової олії – ложку | |
лимонний сік – за смаком | |
сіль – за смаком | |
копчену) солодку паприку – за смаком |