Риба тушкована в сметанному соусі

Ніжна рибка в соусі “під снігом”

Інгредієнти

Тушка хека – 500 гр.
Цибуля велика – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Сіль – 1/4 ч. л.
Духмяний перець – Щіпка
Лавровий лист – 1 шт.
Спеції для риби – На смак
Часник – 1/2 зубчики
Сметана – 3 ст. л.

Як приготувати Риба тушкована в сметанному соусі

Ми часто скрізь поспішаємо і перестаємо стежити за користю тієї їжі,яку готуємо. Даний рецепт поєднує в собі швидкість приготування і користь.

Покроковий рецепт

Підготувати інгредієнти: рибу очистити від лушпиння і порізати на шматочки, овочі почистити і порізати.

У каструлю викласти цибулю (половину), зверху шматочки риби,посолити і поперчити. Зверху викласти моркву і залишився лук.

В окремій тарілці змішати сметану,спеції для риби і підлогу зубчики часнику (можна покласти пряні трави,які люблять ваші домочадці) перемішати і довести об’єм до 200 мл водою. Залити отриманим соусом нашу рибку і поставити на повільний вогонь.

Після закипання тушкувати рибу 20 хв. на повільному вогні. Наша тушкована риба під маринадом готова. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Камбала, запечена в духовці з чебрецем