Роли з фореллю і огірком

Основні інгредієнти: листя норі, рис, форель слабосолона, огірок. Як доповнення до роллам – маринований імбир і соєвий соус.

Інгредієнти

Листя норі – 3 шт.
Рис великий круглий – 1/2 склянки
Форель слабосолона – 200 р.
Огірок – 1 шт.
Соєвий соус – за смаком
Маринований імбир – за смаком

Як приготувати Роли з фореллю і огірком

Багато люблять роли, але не знають, як їх приготувати. Цей рецепт приготування простих ролів зі слабосоленої форелі і огірком.

Покроковий рецепт


Рис промиваємо холодною водою, замочуємо хвилин на 15. Варимо до готовності, промиваємо, зціджуємо воду, охолоджуємо.




На лист норі рівним тонким шаром накладаємо рис, перевертаємо вниз рисом, кладемо огірок тонкими брусочками, форель. Загортаємо рулет з допомогою пакета, добре притискаючи, щоб рол був щільним.


Насипаємо дрібно порізаний кріп, катаємо з нього рол, щоб зелень прилипла.





Ще на один аркуш кладемо рис тонким шаром, перевертаємо, на край кладемо огірок тонкими брусочками, щільно загортаємо рол, розрізаємо на порційні шматочки, зверху кладемо великі шматочки форелі.




Ще один лист кладемо на целофановий пакет, тонким шаром кладемо рис, але цього разу не перевертаємо, кладемо огірок і форель, загортаємо з допомогою пакета, притискаємо пальцями щільніше.




Розрізаємо порційно, укладаємо на тарілку, подаємо з соєвим соусом і маринованим імбиром.

Дивіться також:  Запіканка картопляно-рибна під сиром