Дієтична тріска, запечена у фользі з овочами

Дієтична тріска, запечена у фользі з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тріска, запечена у фользі з овочами – дуже практичне і зручне блюдо, а найголовніше, що воно дуже смачне.

Інгредієнти

Картопля – з розрахунку по 1-2 штуки на одного їдця
Філе тріски (або іншої білої риби) – з розрахунку 1 філе на одного їдця
Спаржа – близько 30 м
Чорний мелений перець – за смаком
Дрібна сіль – за смаком
Олія оливкова – 1 ст .ложка на порцію
Зелень – трохи
Фольга – для завертання

Як приготувати Дієтична тріска, запечена у фользі з овочами