Шашлик зі скумбрії

Вийшла обалденно смачна, і зовсім не суха риба.

Інгредієнти

Риба – 2 скумбрії
Лимон – 1 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Рослинна олія – за смаком
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Шашлик з скумбрії

На 9 травня смажили на вугіллі рибу – скумбрію. Вийшла обалденно смачна, і зовсім не суха риба, завдяки тому, що змазали ґрати рослинним маслом. Ось рецепт, може кому згодиться.

Покроковий рецепт

Лимон добре промити, дрібно нарубати. Цибулю почистити, дрібно нарубати.

У риби відрізати голову, хвіст, плавники. Очистити від нутрощів. Промити. Розрізати навпіл по хребту. Посолити, поперчити. Натерти лимонно-цибулевої сумішшю. Залишити маринуватися на 1 годину (чим довше, тим краще).

Грати змастити рослинним маслом (щоб риба при готуванні не прилипла). Укласти на решітку рибу. Готувати на вугіллі.

Риба готова. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Шашлик зі свинячої вирізки з грибами, маринований в бальзамічний оцет