Карасі в панірувальних сухарях на сковороді

Карасі в панірувальних сухарях на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свіжих карасів можна приготувати по-різному. Наша пропозиція – посмажити їх на сковороді в панірувальних сухарях.

Інгредієнти

Карасі – 5-6 шт.
Борошно пшеничне – 3 ст. л.
Яйце – 1 шт.
Панірувальні сухарі – 4 ст. л.
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком
Масло рослинне – 40 мл

Як приготувати Карасі в панірувальних сухарях на сковороді

В рецепті у нас використовуються карасі невеликого розміру. Перед готуванням ми опрацюємо їх: почистимо і выпотрошим. Для рецепту нам також знадобляться наступні інгредієнти: яйце куряче сире, борошно пшеничне і панировочная суміш. Смажити карасів будемо на сковороді з використанням рослинної олії.

Покроковий рецепт

Отже, беремо для рецепта свіжих карасів.

Очищаємо рибку від луски, потрошимо нутрощі. Перекладаємо очищених карасів на тарілку. Відразу трохи присипаємо сіллю, меленим перцем. Перемішуємо.

Беремо пару тарілок і миску. В одну тарілку насипаємо борошно, у другу – панірувальні сухарі. У мисці вбиваємо куряче яйце з додаванням щіпки солі. Підготовлену рибку по черзі обвалюємо спочатку в борошні.

Потім повністю занурюємо карася у збите яйце.

Потім обвалюємо з кожної сторони карася в панірувальної суміші.

Рибку викладаємо для обжарювання в розігріте рослинне масло. Смажимо її з двох боків до утворення скоринки.

Карась в панірувальних ухарях готовий! Пригощайтесь на здоров’я!