Карась, тушкований на сковороді

Карась, тушкований на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт призначений всім любителям рибних страв. Основний інгредієнт у нас – карась. Його ми згасимо в сковороді в томатно-майонезній заливці.

Інгредієнти

Карась – 6-7 шт.
Сіль – за смаком
Приправа дл ярыбы – за смаком
Томатна паста – 1 ст. л.
Майонез – 2 ст. л.
Вода – 1,5 склянки
Масло рослинне – 40 мл

Як приготувати Карась, тушкований на сковороді

Для рецепта знадобиться свіжий карась. Його ми выпотрошим, почистимо, присмачити спеціями. Для рецепту нам також потрібно борошно для обвалювання риби, оскільки спочатку карася ми посмажимо, а вже потім – згасимо. Для заливки скористаємося майонезом і томатною пастою. Виходить ситно і смачно!

Покроковий рецепт

Отже, карася потрошимо, очищаємо від луски. Приділіть увагу внутрішнім стінкам, на них не повинно бути чорної плівки, оскільки вона гірчить.

Перекладаємо риб’ячі тушки в миску. Кидаємо за смак солі. Можна додати спеціальної приправи для приготування рибних страв. Перемішуємо добре. У сковороду наливаємо олію. Поки воно прогрівається, обваляем з кожної сторони карася в борошні.

Викладаємо рибку для обжарювання на сковороду. Смажимо до появи скоринки.

Томатну пасту і майонез розводимо у воді. Отриману заливку додаємо до риби. Тушкуємо карася приблизно 10 хвилин на помірному вогні.

Готову рибку можна присипати свіжою зеленню. Приємного апетиту!